» in memoriam Polly
Foto Polly, geboren 22-8-1996, overleden 10-12-2005.

Precies 2 weken naar het laten inslapen van Joyce, heb jij ook besloten dat er voor jou op deze aardbol geen plaats meer was en heb je afscheid genomen van ons. Je kon het verlies van Joyce niet verwerken.

Eind 1997 op een leeftijd van 16 maanden werd je door Corina uit het dierenasiel van Maastricht gehaald, omdat Corina een poedeltje voor oma zocht.
Bij de oma van Corina mocht je 2 jaar vertoeven, waar je een hele leuke tijd hebt gehad, als ik de verhalen mag geloven.
Eind 1999 toen oma niet meer voor je kon zorgen, ben je naar Corina gegaan, die het motto hanteerde: "waar 2 honden lopen, kunnen er ook 3 lopen". Want Spooky en Joyce waren er al.

Waar Joyce de lessen verzorgde op de hondenschool in Melick, zo liep jij mee in het demoteam van de hondenschool op het onderdeel doggydance. Eerst met je oude baasje en later met mij.

In het seizoen 2004 heb ik je toch zo gek gekregen om met mij behendigheid te gaan doen. Eerst in de A klasse bij Cynophilia en later in de veteranenklasse bij de FHN, waar we dat seizoen als 6e eindigden in het klassement.

Daarnaast was je gek op balletjes en wou je met het baasje flyball gaan doen, dit mocht helaas niet meer lukken.

Ga nu maar samen met Joyce naar de regenboogbrug waar jullie het goed zullen hebben, maar willen jullie nog een keer omkijken, als wij jullie toeroepen: "We zullen jullie missen, jullie blijven altijd in ons hart."

je baasje René[
terug... ]OmhoogCopyright 2002-2018